Bryllup

Være med på shoot!

Av  | 

Ja det er sesongen hvor det er mye brylupp. Men det er ikke alltid jeg får være med på shoot. Så da jeg ble spurt av fotograf @mestab om å bli med på å ta bilder av brudeparet kunne jeg ikke si nei.

Vi dro opp til festningen i Oslo og jeg må innrømme at jeg ikke var fult klar over hvor mye arbeid som går i å ta bra bilder. Her har dere en smakebit. Jeg har sminket og ordnet håret på brud og datter til bruden, håper dere liker bildene og resultatet

 

 

 

 

 

frisør affi affi frisør affi frisør frisør affi affi frisør affi affi affi affi affi frisør

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.