Presse

17 mai med Høyer.no

Av  | 

høyer_2016_campaignsummer3031 høyer_2016_campaignsummer2973 1 høyer_2016_campaignsummer2877høyer_2016_campaignsummer3076Moro med photoshoot!

Jeg har gjort hår og makeup på disse flotte modellene. Flere bilder finner du på www.hoyer.no affi affi affi

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.