video

Fall 2015 evening makeup

Av  | 

Denne looken kan man bruke forskjellige farger og da de fargene man selv liker, jeg har valgt dype plommefarger og svart 🙂

Utrolig fin å bruke denne looken til  julebord sesongen som er like rundt hjørnet! Liker man litt mer glam så

kan man lime på noen løsvipper.

 

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.