Make-up

Paris Citypharma

Av  | 

Paris!

citypharma

I min reise i helgen var jeg innom den berømte Citypharma i distrikt 6. Hvis ikke har vært her før er dette et must for alle som elsker produkter av høy kvalitet!

Bioderma_WHS

Bioderma er et kjent dermatologisk produkt som mange store bloggere bruker heletiden. Her er den beste make up remover produktet som tar vekk vannfast maskara uten olje! Produktet er så og si som vann og helt fantastisk å bruke.

Den rosa flasken er for tørr hud og den grønne for blanding-fet hud.  Beste måten å få av øyesminke er som følge: dynk en bomullspad med væske legg den over øyet press forsiktig ned på vippene, la virke noen minutter og vips sminken er borte og befinner seg nå på bomullen! Enklere går det ikke, det er ikke noe olje eller svie i øynene, og synet er klart, ikke tåkete!

bioderma-hydrabio-serum

Bioderma Hydrabio serum:

Vil øke fuktighetsnivået med 53% på 15 minutter
Forbereder huden til å absorbere kremen
Leverer intens og umiddelbar fukt

Konklusjon: Jeg kjøper dette produktet minuttet min nåværende flaske viser tegn på å bli tom! ( hamstret noen flasker 😉  )

Jeg anbefaler dette produktet til alle som opplever dehydrering. Gelen som tekstur gjør det til et flott produkt for alle hudtyper – også fet. (Ja! Du kan ha fet dehydrert hud!)

018-base-en-beauty-elixir_2Caudalie Beauty Elexir:

Denne Elexir spray behandlingen «jevner» bort fine linjer, minsker porene og gir hudfargen en umiddelbar forsterkning av utstråling. Elsket av skjønnhets narkomane, kjendiser og makeup artister over hele verden, meg inkludert!

Rist før bruk. Unngå øynene. Spray på ansiktet før fuktighetskrem, og når som helst på dagen, for å friske huden og «sette» make-up. Deilig og fresh!

 

ar-diabolique-tomate-enrichie-de-garancia-3125

Diabolique Tomate Enriched 24 hour hydration:

En vakker hud er en godt fuktet hud.  Myk og smidig overflate er direkte knyttet til hudens innhold av vann.
Diabolique Tomate 30ml water Cream er en sann skjønnhetsomsorg, dynket med superfuktighetsgivende aktive ingredienser, antialdring og med en farget tekstur som overraskende endrer seg til vann ved påsmøring.

Kremen har en rød farge oransje, 100% naturlig, som gir naturlig god glød, uten make-up foundation.
Mye antioxydanter, det beskytter huden mot aldring og fra frie radikaler som genereres av UV.
Ingen fargestoffer og Paraben-fri, Phenoxyethanol fritt.

Jeg elsker denne kremen ved trøtte dager, sånn rundt menstrasjon. Jeg føler med hydrert og får mer glød 🙂

coup_declat_ampoules_lifting

Coup d’eclat lifting ampoules:

Disse ampullene er heeeelt fantastiske. De kalles også Cinderella effekten, her blir linjer jevnet ut og huden strammet opp på 10 min.

Du får kjøpt dag og natt ampuller, du kan bruke dem hver dag om du ønsker, sev bruker jeg dem til spesielle anledninger hvor en lang selskapskveld er i vente. Hver pakke inneholder 12 ampuller og de er lette og bruke. Husk dette er ferskvare og skal ikke spares på, så når du har åpnet ampullen skal alt brukes, i hele ansiktet og nedover nakken til brystet 😉

 

Alle disse produktene er kjøpt i Paris og er ikke tilgjengelig i Norge. Men hvis du er i Paris eller kjenner noen som skal dit, er disse prouktene rimelige (sammenlikned med Norske produkter av samme kvalitet) og utrolig bra, hvor man ser resultater.

Alle som jobber i Citypharma er dyktige så er du i tvil spør! Det er alltid kø der vær tidlig ute, eller belag deg på knuffing og dytting og timer i kassekø. Det var vel verd min tid <3

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.