Presse

På jobb Fin Frogner

Av  | 

Over et år siden åpnet jeg salongen Fin På Frogner i Oslo, mye har skjedd på 1 år men veldig takknemlig. I salongen tilbyr vi Negler, som gjøre av NM vinner  2018 @bymalena_finfrogner_slowianka. Frisører @hairbyninasonnie og @eileenk_rost, som er superdyktige på klipp dame/herrer, farge og keratinbehandling.

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.