Presse

Kenzo for H&M

Av  | 

Når Kenzo designer for H&M, blir det fargerikt og spennende. Vi fikk et innblikk i klærene før de kom i butikken.

I samarbeid med Nathalie Helgerud @nathaliehelgerud og Mehdi Estabragi @mestab gjorde vi denne shooten! Håper dere liker den 🙂

 

 

Affi Affi Affi Affi Affi Affi Affi Affi

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.