Hår

Festklar på 1 time!

Av  | 

Skal du på fest i helgen eller etter jobb?

Jeg kan hjelpe deg, min festklar pakke inneholder vask/føn/styling av håret,  pluss full party makeup!

Hvor greit er ikke det, en mindre ting å tenke på. Alt du gjør er å møte opp så ordner jeg alt fra nakken og opp 😉

Denne pakken 1 times pakke, ønsker du mer som f.eks oppsett kommer det tillegg på prisen.

Pakken er ikke egnet for brud.

Pakken koser 990.-

 

 

 

 

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.