Hår

En dag på jobb!

Av  | 

 

Min hverdag på jobb er aldri kjedelig. Kan være at jeg er på salongen hele dagen, eller på oppdrag, men jeg møter alltid nye mennesker.

Dette er er et sammarbeid jeg har gjort med Høyer gruppen i forbindelse med dere relaunch av websiden www.hoyer.no

Disse flotte menneskene som jeg har sminket og stylet jobber i Høyer 🙂

 

 

 

styling affi styling affi styling affi makeup affi makeup affi makeup affi makeup affi

 

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.