Hår

Photoshoot

Av  | 

Dette samarbeidet ble gjort av en meget flink fotograf Mehdi Estabraghi. I romjulen gjorde vi en photoshoot der vi ville få frem en urban følelse rundt julen og magien den gir.  Håper dere liker innlegget. Dere kan følge fotografen på Instagram @mestab og modellen @julieskolem. AffiAffiAffiAffiAffiAffiAffiAffiAffiAffi frisør

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.