Hår

VM fletten

Av  | 

 

Når  Thea Bråten Christensen, skulle still til VM i Budapest kom hun til meg hvor vi lagde denne flotte fletten!

Thea ble Norges Mester i år og vi lagde da en flette som var litt anderledes.

Flott jente følg henne på fitnessthea.blogg.no 🙂

 

 

Affi

 

 

 

Norges mester

Norges mester

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.