Hår

Frizz out!

Av  | 

Lei av at håret ser ut som en mop i regnværsdager?

Har du frizz istedet for fine krøller?

Har du slitt og skaldet hår som bare tover seg og aldri gror?

Da er kanskje denne kemikalfrie keratinbehandlingen du trenger.

Cadiveu er et merke fra Brasil.  Plastica dos Fios som produktet heter, styrker, glatter og jevner ut håret, og gir en intens glans.  Produtkserien har aktive ingredienser fra acai, som er en antioksidant, og aminosyrer som fremmer den generelle helsen til håret.
Det anbefales for bølgete, brusete og krøllete hår, for å rette ut, styrke håret, få sunnere og blankere hår.
Hvis du ønsker å bevare krøllene kan du gjøre en ekspress behandling og likevel få fordelene av sunt, glansfult og styrket hår.

Man slipper å bruke rettetang og behandlingen varer opptil 3 mnd! Du som er vant til å bruke rettetangen ofte vil elske denne behandlingen.
Etter behandlingen kan man føne håret tørt og få samme resultatet som med flere timer med rettetangen.

Behandlingen tar 2-4 timer 🙂

Jeg har lagt ved bilder av en kunde jeg gjorde i slutten av august.  Etter bildet viser hvordan resultat man kan forvente.   På bildet der håret er rett er håret kunn tørket med hårføner!

 

førbilde av håret!

førbilde av håret!

Resultatet er rett hår som er mer glansfult og ikke minst rett!

Resultatet er rett hår som er mer glansfult og ikke minst rett!

Before and after

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.