Hår

Cadiveu Keratin behandling

Av  | 

Denne behandlingen er fantastisk, ord kan ikke beskrive hvor bra denne behandlingen er!

Cadiveu Frizz out er en ekstrem Keratinkur behandling.
Utviklet i Brasil. Dette er et kjemikaliefritt produkt.
Plastica dos Fios som produktet heter, styrker, glatter og jevner ut håret, og gir en intens glans.

Den anbefales for bølgete, brusete og krøllete hår, for å rette ut, styrke håret, få sunnere og blankere hår med eller uten andre kjemiske hårbehandlinger.
En annen avgjørende faktor er at behandlingen ikke vil påvirkes av tidligere eller framtidige behandlinger og produkter.

Se på før og etter bildene, dette er kunn etter en behandling. Behandlingen varer i 3 mnd. Håret blir glansfult, mykere og helt uten krøll eller frizz. Er du lei av rettetang så bør du prøve denne behandlingen. Denne kunden kom til meg med meget slitt hår etter mye rettetang og diverse varmebehandling. Resultatet er glansfult og hydrert hår.  Cadiveu professionalCadiveu professional

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.