Make-up

Make up børster!

Av  | 

 

Make up børster, her er det mange å velge mellom. Jeg skal prøve å gjøre det så enkelt som mulig, med forklaringer 😉

Real-Techniques-Expert-Face-Brush-Front-View1

Dette er en foundation børst  e fra Real Technique. Den er ikke stor, men den er super effektiv.  Ønsker du en «usynlig» sminke effekt, men fortsatt dekkende, er dette børsten du bør gå for. Jo mer du jobber inn din foundation jo bedre blir den. Husk å påføre i sirkel bevegelser over hele ansiktet, bruk lite produkt og jobb inn foundation til du har fått det resultatet du ønsker. Perfekt for mennesker med akne eller arr som de ønsker dekket 😉

børste

Dette er også en foundation børste, den er flatere på toppen. Dette børsten er best for dag make up da man ikke skal ha fult så mye foundation på ansiktet, og gjerne vil at fregnene skal synes 😉 Brukes på samme måte som børsten over, i sirkel bevegelser.

starter set øyne

Her et «starter set» som man kan få kjøpt i en pakke. Her er alt du trenger til øyenene og bryn. Nedenfor har jeg lagt til en video av Sam, som har laget disse børstene, der går hun igjennom og forklarer hvilken bruksområder disse børstene har 🙂

mac217

Dette er min favoritt børste jeg bruker den mest av alle børstene mine. ( har derfor 3 stk.)Denne børsten er fantastisk til å blende/duse ut øyenskygger. Skal du lage sotete øyne er dette en børste du bare må ha! Jeg bruker den mye med neste børste 😉

børste 242

Denne børsten bruker jeg når jeg skal legge fargen på øyelokket, denne børsten tar opp godt med produkter, slik at børsten over 217, blender/duser det ut. Om du ikke skal ha mange børster er denne duoen perfekt til all slags øyen sminke 😉

Must-have-makeup-brushes-for-stylish-women-blush-brush

Sist men ikke minst blush/rough bøsten, denne er også fin til å bruke på bronzer, men ha to forskjellige børster ellers blir det mye klin.

Jeg kunne selvfølgelig tatt med flere børster, men hvis du er nybegynner så foreslår jeg en av de 2 første foundation børstene og de 3 siste fra mac. Da har du en starter kit som du kommer langt med 😉

Hvis du bruker børstene dinehver dag bør du vaske dem en gang i uken. Bruke en mild antibakteriell såpe. Når du har vasket hårene (kun hårene) på børsten legger du dem flat på et rent håndkle til tørk. Sett aldri våte børster oppreist da limet kan løsne og du ødelegger børsten din.

Har du noen spørsmål eller ønsker et sminke kurs, så ta kontakt da jeg har flere kurs fremover på høsten i grupper og individuelle kurs 🙂

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.