Make-up

Tara

Av  | 

Nå kan dere se meg i siste utgave av Tara.  Det er snakk om bryn og tråding, har du ikke prøvd denne metoden så må du. Den er skånsom mot huden og hårene vokser ut igjen tynnere. Les alt om fordelene i Tara 🙂

blush børste

tara

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.