Hår

Photoshoot

Av  | 

Før en model skal foran kamera er det viktig med forarbeid. En dialog med fotograf og publisher er viktig.

Mange shots er forhåndsbestemt, slik at det er opp til stylisten å frem budskapet.

SONY DSC

Her ville jeg ha frem en ispirasjon til frost filmen, det lange håret store blå øyne.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Her er en step by step på øynene, make up og hår er inspirert av Disney film Frozen og hoved personen Elsa.

 Fargene som er brukt er en matt medium brun for å markere globallinjen.  En mørk grå farge er valgt til å fremheve globallinjen ytterligere. Her er det viktig å bruke god tid med lite produkt på kosten, arbeid det godt inn. Bruk en såkalt blendingbrush, den er noe rundere i formen. På selve øyelokket har jeg brukt en lys beige fage som gjerne kan ha litt skimmer i, dette kan du også legge rett under øyebrynet for å markere brynet bedre. En vannfast eyeliner er brukt til å lage svart linje langs med vippene, hvor langt ut du vil ha den bestemmer du selv. Svart maskara er brukt med volum og lengde. Leppene er bevart nude, med lippgloss på, her kan  man selv bestemmer hvor sterk man vil ha fagen. En tommelfinger regel er at man velger noe dusere farge på leppene når man har sterkere farger på øynene.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Håper dette inspirerte litt 🙂

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.