Bryllup

Brud

Av  | 
brud

Bildene her ble tatt av Stine på www.studiovest.no

13-2756_86

Bildene her ble tatt av Stine på www.studiovest.no

13-2756_3 13-2756_9 13-2756_21 13-2756_23 13-2756_52 13-2756_85 13-2756_105 13-2756_110 13-2756_116 13-2756_117 13-2756_118 13-2756_121 13-2756_127 13-2756_137

 

Som dere ser av bildene så er dette den store dagen de fleste jenter venter på skal skje en eller annen gang i livet. Tenkte jeg skulle vise dere i bilder litt hvordan jeg jobber denne dagen 🙂

Jeg liker å komme tidlig og forberede salongen slik at bruden føler at alt er tilrettelagt henne, med godt drikke og snaks. Med denne bruden hadde jeg en 8 mnd. forarbeid, hvor vi fokuserte på fargespill i håret lengden og huden. Jeg mener resultatet blir best om man har planlagt en viss periode før bryllupet. Jeg har også prøvetimer men de liker jeg å ha noen uker før bryluppet, litt fordi at håret vokser, og de fleste som gifter seg på sommeren vil få en mer gylden farge på huden, alt dette er med på å påvirke resultatet. Med andre ord en prøvetime i januar hvor lyset er mer blått, huden blek og håret livløst er bortkastet i mine øyne.

De fleste som gifter seg har et bilde om hvordan de vil være på håret, det syns jeg er veldig bra. De har med seg bilder osv. 90% av tilfellene blir det ikke slik de trodde, fordi de ikke har tatt i betraktning helheten. Ansiktsform, kjolen, og dine fargesammensetninger har mye å si, ikke alle kan se for seg hvordan det vil se ut til de faktisk har fått håret satt opp slik som bildet. Men da er det jo klart jeg stepper inn med nye ideer, etter å ha jobber med brud og ikke minst hår og make-up i over 18 år, så vet jeg hva du kler. Men en del viktige faktorer legger jeg vekt på. 1 ditt ansiktsform, 2 fargesammensetning i hud, hår og øyne, 3 modellen på brudekjolen og evt. slør eller annet hodepynt, 4 hva slags type menneske du er. Etter dette kan jeg fort se hva som blir best resultat på deg og kun deg.

Når det gjelder make-up så er alle enige, ikke mye sminke!! Her må jeg le hver gang for alle blir veldig overasket over hvor mye sminke «naturlig» sminke er. Men ja jeg er enig at man ikke skal overdrive, derfor er forarbeid med hudpleie og gode hudprodukter essensielt. Jeg liker å fokusere på øynene når jeg sminker brud, huden liker jeg «flawless» slik at den ser airbrushed ut, noe som gjør det lettere for fotografen som tar bilde (mindre redigering 😉 ) . Det jeg sier til mine brud er at de bør kjøpe en lipgloss de liker, for det er alt de behøver å påføre den dagen/kvelden, sminken sitter!

Det beste råde jeg kan komme med er at man planlegger, mer for sin egen del så det ikke blir siste panikk opplevelser. Snakk med stylisten du har best for å bruke å vær ærlig vi har hørt alt før, tro meg. Vi har erfaring og kan hjelpe deg med det meste. På selve dagen er det viktig å nyte dagen, ikke glem det er din dag, og du skal feires med mannen i ditt liv  <3

Bildene her ble tatt av Stine på www.studiovest.no

 

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.