Make-up

HUDEN

Av  | 

 

Mange spør meg om huden.

Hvordan skal jeg rense huden min, burde jeg bruke maske osv.

Dette er noe av produktene jeg anbefaler og tips til hudrutine.

 

1. Rens av huden!

Dette gjør jeg 2 ganger daglig, en gang morgen og 2 ganger på kvelden. Hvorfor 2 ganger på kvelden er av den enkle grunn at sminke sitter veldig godt, og ved 2 vask er du garantert at det blir rent.

Her varierer jeg litt på produktene jeg bruker.

Babor utviklet for mer enn 50 år siden topproduktet Hy-øl. Dette er en hydrofil (vannløselig) olje som sammen med Phytoactive utgjør et to-fase rensesystem. Denne løser opp vannfast maskara og kan brukes i hele ansiktet og halsen.

Fås kjøpt hos hudpleie salonger som bærer dette merket.

www.babor.no

 

dermaceutic-foamer-15Dette produktet er fantastisk! Dette liker jeg å bruke innimellom spesielt hvis jeg har utbrudd eller urenheter. Det bidrar til å forbedre hudens glød og mykhet. Glykolsyre fjerner urenheter og døde hudceller og etterlater huden glatt og ren. Inneholder 15% syre så her må du være ekstra flink til og skylle godt. Dette produkter tar også vekk vannfast maskara! Produktet kjøper du kunn hos autoriserte hudpleiesalonger.

 

2. Krem

Hvilken krem jeg bruker er avhengig av hvilken tid på året det er og hva jeg ønsker og oppnå som resultat.

Det selvfølgelig ikke nødvendig med så mange kremer, MEN det sagt så er det viktig og bruke et par forskjellige. Det vil gi huden drivkraft til å virke slik det står på pakken at den skal 😉 Som hudpleier mener jeg det er viktig at du snakker med en proffesjonell utdannet person, enn en som er annsatt på en kosmetik butikk. Grunnen er at når du har pasert en alder av 25, vil huden din ha andre behov, behov som kanskje ikke du er klar over. En konsultasjon er som regel gratis og du har ingen kjøpeplikt, så det er verdt turen innom en hudpleiesalong!

dermaceutic-turnoverDermaceutic Turn Over bremser ned hudens aldringsprosess ved å stimulere naturlig hudfornyelse, kollagen og elastin syntesen. Glykolsyre elmiminerer døde celler fra hudens overflate og gir en myk fornyet hud. Passer for alle hudtyperPåfør om kvelden et tynt lag på ansikt og hals. Reduser frekvens hvis du  ikke  har brukt  glykolsyre før. Mild kile følelse kan oppstå svært sensitiv hud .Active Ingredienser: Glykolsyre 15%.

 

mene-moy-revitalizing-gel-50-ml

Revitalizing Gel
Regulering gel for fet og akne utsatt hud.
Revitalizing Gel regulerer utskillelsen av talg og forbedrer hudens tekstur, reduserer svarte hoder og eksfolierer døde celler. Denne kan brukes på dagen men det er viktig med solfaktor over, selv om du bruker foundation eller pudder! inneholder 15% Glykolsyre.

 

babor

Rik,nærende og beroligende ansiktskrem med fettstoffer fra arganolje som bygger opp huden. Denne 24timers kremen er også fin for en tørr/sensitiv hud. Fantastisk krem for vinteren! For dehydrert hud, tørr eller flassende hud blir myk og smidig og huden får tilbake elastisitet. Man kan selv velge rikheten i kremen, noen trenger rikere krem enn andre.

 

En lettere krem som er bra for vår og sommer kommer fra Bioline serien 24.7

Bioline

BOTANICAL O²

En blanding av naturlige ingredienser som gir huden nytt liv med en fin glød. Stimulerer oksygenopptaket i huden og bidrar til å redusere tegn på tretthet og stress.
Påføres morgen og kveld på ansikt, hals  og décolleté. Passer for alle hudtyper – anbefales for de som tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker.

PHYTOMINERAL
En “daglig diett” for huden. Stimulerer balansen av viktige mineraler, gjenoppliver hudens vitalitet, gir glød og holder huden frisk.
Påføres morgen og kveld på ansikt, hals og décolleté. Passer for alle hudtyper, spesielt for dem som trener mye, tar badstu / steambad eller bor i varmt fuktig klima.

 

Alle kremene kan brukes sammen med serum for og gi ekstra boost til huden. Serum brukes alltid under kremen.

 

3.Peeling

 

Her er det mye smak og behag.

noen liker peeling som er grov andre liker den finere. Hva du velger er det veldig viktig og ikke overdrive, ikke gni for hard, vær snill med huden din. Peeling er fint og bruke en gang i uken, det hjelper med og få bort de døde hudcellene på hudoverflaten.

Alle merkene jeg har snakket om har peelinger, noen er med syre og andre gele. Spør din hudpleier om råd.

mene-moy-microdermabrasion-polishing-creamMicrodermabrasion Polering Cream er spesielt formulert for å eksfoliere de øvre lag av overhuden. Pimpstein (en vulkansk stein med slipende egenskaper) med en skure handling forbedrer hudens utseende, gir det en sunn glød.  Glatter hudens overflate, noe som eliminerer resterende cellene, krymper porene, reduserer fine linjer og rynker og jevner ut hudtonen.

4. Maske

 

Masker er fine og bruke for fuktighet eller oppstrammende effekt.

Jeg annbefaler alle og prøve en maske en gang i sitt liv, det er deilig! Etter en solferie med mye sol er en forfriskende maske supert for huden, eller på vinteren når huden kan bli knusk tørr.

 

Ultimate-Repair-Mask_shop

Ultimate Repair Mask

Rik kremmaske, for en hud som trenger hjelp

En forberedende maske før/etter operasjon, etter fruktsyrepeelinger, store porer, hud med mye arr, urenheter og/eller acne hud. Arrvevet regenereres bedre og blir mindre synlig, beroliger huden, øker hudens fleksibilitet og smidighet. Kan brukes 1-2 gange i uken. La den virke 10 minutter. Rester masseres inn eller vaskes av.

 


Jeg liker maske med glycosesyre, men pleier etter dette og bruke ampuller fra babor for ekstra boost.  Ampullene er råvarer og så snart du har åpnet den må du bruke hele ampullen. den holder som regel til ansiktet og hele halsen. De trekker fort inn i huden. Jeg bruker som regel 4 på rappen, det kaller jeg the bomb! Huden blir fantastisk, må prøves!!

ampullen_blatt_still_300

 

Dette er bare annbefalinger og veileding.  Du bør ha konsultasjon for å få veileding på akkurat din hud, alle har forskejllige behov, og ikke minst hudtyper. Jeg gjør gratis konsultasjon på Fine Frøkner, på Nils Juelsgate 33, spør etter Affi <3

 

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.