Make-up

Inglot!

Av  | 

Inglot gir deg frihet. Frihet å velge akkurat de fargene du vil bruke!

2014-02-27 11.36.48

www.inglot.no

Dette genialet systemet er enkelt, alt du gjør er å velge en palett. Du kan velge fra 1 opp til 40 farger!

Det er øyenskygger, leppestift, concealer og gel liner, så det er bare å blande, her er det uendelig med farger muligheter.

2014-02-27 11.37.24

www.inglot.no

Personlig liker jeg og skille mellom øyenskygger, concealer, leppestift og gel liner. Grunnen er at øyenskygger drysser slik at det kan bli «skittent»i concealeren f.eks. Hvis man ikke skal ha mange farger, er det lurt og velge mindre paletter slik at det blir ryddig i sminke skrinet 😉

Mitt mål med bloggen er å dele mine erfaringer og gi tips/hjelp til alle som leser. Jeg har jobbet 10 år i utlandet alt fra LA, London, Vancouver, Madrid, tilsammen 18 års erfaring i min bransje. Jeg har jobbet som stylist for kjendiser hvor jeg har sminket og stylet håret til musikvideo, galla og events. Jeg har jobbet i LA og NY fashion week. Jeg har også erfaring fra tv og div photoshoots. Mine utdannelser er frisør, hudpleier, make up artist og neglteknikker. Jeg har flere make up og styling kurs i Oslo, så meld meg om du er interessert.